Ragdoll cattery

Onze Ragdolls

 

Skiddy is onze eerste Ragdoll. Zij was het begin van onze Ragdollverslaving. Ze doet graag waar ze zelf zin in heeft maar is nooit verder dan 2 meter bij ons vandaan. Ze is de ondeugendste van het stel en probeert regelmatig uit de voordeur te ontsnappen. Soms rent ze als een idioot door het huis. Ze vindt het helemaal super als ze mee mag naar de camping. Vanaf het moment dat we de auto in gaan is ze aan het spinnen.   

 


 

Pardoes is onze kater, hij is gecastreerd en heeft een fors postuur. Hij is super lui en houdt ervan om midden op tafel te liggen. Hij helpt altijd met het huiswerk van de kinderen en het strijken door overal op te gaan liggen. Hij geeft graag kopjes tegen alles en iedereen. Ook hij houdt ervan om lekker gek te doen en tikkertje te spelen met de meiden.   

Bella Luna ,  haar roepnaam is Luna, heeft een perfecte oogkleur en een geweldig goede bouw Ze is wat afwachtend naar vreemden en kijkt eerst de kat uit de boom. Ze is samen met haar zusjes en broertjes met de fles grootgebracht en daarom nog aanhankelijker dan de rest. En vooral ook erg lief. Luna heeft zich ontpopt als de meest zorgzame en lieve moeder die je je maar kan voorstellen. Ze is na haar 1e nestje alleen maar mooier geworden, iets forser met een nog vollere vacht. Wat zijn we trots op haar. Helaas hebben we haar moeten steriliseren.   

Queen Vicktoria, met roepnaam Vicky, is ons jongste meisje en de dochter van Luna. Ze heeft dezelfde geweldige blauwe ogen als haar moeder. Ze is een nieuwsgierig en ondeugend poesje die el een kwartier lang achter een speeltje of laserlampje aan kan rennen. Ze is nogsteeds ons kleine meisje. En zal vast ook een geweldige moeder worden. 


Princess of Florès, met roepnaam Floor. Dit is ons jongste poesje en de dochter van Vicky. Ze heeft een prachtige tekening en een geweldig karakter. En haar ogen zijn misschien wel nog mooier dan die van haar moeder. Het is een eigenwijs poesje maar tegelijkertijd ook zoo lief Elke avond komt ze bij ons op de kamer liggen om vervolgens om aandacht te vragen.  We zijn van plan om haar -als ze uitgegroeid is– moeder te laten worden.